Glada!

Ni vet hunden som jag berättat om som jag tar hand om på dagarna, lilla Lilo. Det har varit så att hennes matte har sökt "dagmatte" men ingen hittat här i staden och tanken har varit att hon skulle åka tillbaka till Karlstad nu på torsdag och det har kännts så jobbigt för oss. Vi gillar ju henne så mycket! Jag och André pratade om det tillsammans och erbjöd oss att ta hand om henne på heltid med undantag när hennes matte är ledig. I alla fall är det  positivt besvarat! Vi är så glada! Vi får ha henne! Så nu ska vi vara hennes "andra familj" och vi är så glada för det! jag har saknat djur och det är så perfekt att Milian får vänja sej med djur och Lilo är galen i André hehe och med mej äter hon gósaker med *S* hon vet att när jag gör iordning nåt så får hon med =) Lång promenixer blir det också. Det kommer att bli så bra det här! =)





Härlig morgon

Det är klarblått på himmeln och sol, jag sitter vid datorn och Milian ålar runt i hallen med de leksaker han fått av sin farmor och Lennart, han skjuter de framför sej och ålar efter dem hehe också tar han en sväng till dammsugaren och tittar till den och så ålar han tillbaka igen =) Han är så gullig. Vi har pyjamaserna på oss än men snart ska vi gå ut i solen på en långpromenad. Jag har faktiskt, från och med igår, börjat smörja in mej med solskyddsfaktor i ansiktet för jag känner att det bränner. Jag har alltid haft lätt att bli brun och har sällan bränt mej, men till och med min hy börjar strejka mot solen... så jag tycker att jag känner att den blir bara starkare och starkare. Bäst att ni alla smörjer in er därute! Nä nu ska jag få till lite frukost till oss, tjingeling!


Nyheter i veckan som fastnat

I Västerås har de stängt av en väg för att grodorna har vintrat på land och ska nu till vatten inför sommaren så de måste passera en bilväg, vägspärren gäller några dagar. Gulligt!

En man fastnade i ett sopnedkast i Åre när han skulle ta den vägen in till trapphuset. *S*

Man har skapat en "tunnelbaneversion" (under namnet "spårbilar" ) som exempel att gå på land med små kurer som åker på räls, "bergochdalbane" liknande, för att trafik situationen ser ut som den gör. Interssant.





Funny Bunny - Talang

Var det någon som såg talang i fredags? Vi höll på att skratta ihjäl oss när vi fick se dem här, och vet ni vad? De gick ju vidare också!


Vällingbilden

Som ni säkert märkte gick det inte att förstora upp bilden på Milian när han dricker välling så här kommer en förstoring istället =)

image409

Vår söndag

Idag blev det en långpromenad. Vi har bytt till sittdelen på barnvagnen, första biten sov han men sedan var det väldigt spännande att sitta upprätt och titta på bilarna som var vääldigt intressanta!

Lite bilder från idag;



Vårtcken efter vägen;



Sen blev det en tripp på Hemköp och där köpte vi lite tilltugg på färden hem hihi
Krokantrulle och Nya Coca Cola "No calorie" (Den var helt okey)

 


Väl hemma blev det en god pastasallad med tonfisk, mmmm.



Och nu bloggar jag hehe, vilken mysig söndag!

"Miiliaaan"

Milian lyssnar på sitt namn nu, det är så gulligt! Då vet han att det är han liksom =) Vi upptäckte det i torsdags och sen dess har vi provat här hemma om det verkligen stämmer och det gör det.
Han tar sej fram fortare och fortare här hemma. Nu går det undan. André gick mellan rummen igår en snabbis och då har han hunnit fram till "Surround-systemet" tvärs över golvet och låg o tröck på knapparna. Tidigare mot veckan siktade han in sej på elkontakten, han hade nästan hunnit fram och låg och sträckte lillnäven mot den, vi tog upp han och Milian tittade på oss "varför gjorde ni sådär, jag hade ju nästan hunnit fram". Huga, nu börjar det till att skydda mot allt. Vi måste införskaffa säkerhetsgrejor nu och jag måste gå igenom skåpen så allt "farligt" hamnar på de övre hyllorna. Milian började ta sej framåt i sängen 5/4 och på golvet 10/4 (dagen innan 6 månadersdagen). Han har starka armar vår lillkille!
 
Vi har börjat med välling på kvällarna också och det tycker han är gott, fast han vet inte riktigt hur han ska suga på flaskan så vi får träna, tills dess fungerar "pingvinen" =)

T-T * Talang & Tacos

Fredags underhållning & mys, visst är det gott med tacos?


Som lite grädde på moset (fast inte för mycket!) så hade darlingen köpt en varsinn "Pigall", den "góbiten" har varit en favorit sen jag var liten! Så god.


Vovvsing

Andrés lillasyster Ronja var till oss idag och visade upp sin lilla söta valp, en liten "mopps". Jättegullig! Lilo gillade inte riktigt det, men det var nog bara lite avundsjuka (vilket jag tycker är gulligt hehe) för större hundar har hon träffat =)

Felix heter hunden.





Dagen idag

Lagomt till lunch så kom Nadja på besök samtidigt som André kom hem på lunch, så vi käkade varsina "Baugetteria -baugett" tillsammans (de är ju såå góa!). Efter det så tog jag och Nadja en promenad perfekt till att "Babysången" började, så hon fick vara med och se hur det gick till där =). Milian satt riktigt själv idag, men vi fick parera lite då han fick syn på något han ville ha hehe för då tappade han balansen helt =) Vi gick hem och fikade och då så kom min handledare förbi med lite saker, efter det var det bara att "piffa" till sej lite och åka iväg till månadens "PartyLite-träff/möte" så där blev jag några timmar och med mej hem så köpte jag lite doftljus, de luktar ju sååå gott och så mycket!
Jag visste inte om jag skulle hinna med allt idag men det har jag gjort och är väldigt trött nu. Skönt trött =)
Lilla prinsen sover och vi ska alldeles strax hoppa isäng.

Men vad säger ni om vädret som är då? Visst är det underbart med VÅR?! Wiiihooooooo



  




 


Promenad, baby och handling

Idag tog Kim med mej på en promenad runt sidsjön med barnvagnarna, vi var ute i 2 timmar och det var riktigt skönt i det här vårvädret som är! Men jag kan lova att det känns i kroppen hehe först är det bara uppför dit och sen så var det snö kring hela sidsjö-slingan, så det var bara att skjuta på barnvagnen det hehe men det är precis vad jag behöver =)

Vi var och tittade på lilla nyfödda Cornelia idag! Så jättesöt och liten hon är. Jag fick hålla i henne, så lätt och det är annat än de 8kilona som Millian väger hehe. Lilla familjen mådde bra och hoppades på att få åka hem imorgon =)
Nu fattar jag riktigt hur stor Milian egentligen har blivit. Vi gick igenom vårdhotellet så vi fick så glada känslor, för vi bodde där 3 dagar efter förlossningen, det var en sån känsla att gå förbi rummet vi bodde i. Åååh 100% känslo-stund för båda hehe känns som det var igår.

Sen blev det en handling på CityGross så nu har vi mat igen för ett tag framöver =)

Nu blir det sova för jag är så trött. Gonatt alla!



En tanke

Jag ägnar en tanke här idag till min kära barndomskamrat som tragiskt lämande oss den 16 april för två år sen. Mina tankar finns med familjen idag, en saknad som alltid kommer att förbli saknad, resten av livet.
Så hemskt sorgligt.



Birsta City

När André kom hem så tog jag och packade in mej i bilen och åkte å shoppade! Bra för välbefinnandet ;) Det blev ÄNTLIGEN en vårjacka. En "Lindsay Jacket -Tuxer" på intersport. Jag har tittat på den tidigare så det fick bli sån, också vart det lite kläder till Milian och en ros-blomma till André =) Sist jag var hos mamma stog det en "Dove"-flaska inne på toaletten så jag var tvungen att norpa lite (älskar hudlotioner) och den doftade ju så ljuvligt gott! "Dove -Fresh Touch" heter den, ni måste bara prova!

                       
Jackan, fast i svart.Dove hudlotion, måste provas!   
                        
 Och kläder till lillälsklingen våran                   

      

Min gulliga älskling

På lunchen kom darlingen hem med nybakt bröd, 2 drickor, en vetelängd och en tårta ( inte vilken tårta som helst utan min favorit&älsklings tårta!).
Så vi kokade ägg, drack juice och åt nybakt bröd och efteråt drack vi kaffe/dricka, käkade tårta och vetelängd! Jättemysigt! Det passade perfekt för jag hade inte ätit någon frukost =)
Dagens höjdpunkt! Du förgyllde verkligen min dag, som alla dagar!

Så idag har jag "syndat" ;)


Check out

Kolla in Andrés blogg hur den blev i designen, skitsnyggt enligt mej!

KyssJohanna

Jag fick en länk av grannen som jag tycker ni kan gå in och titta på; Kyssjohanna
En bra smyckessida med normala priser.
Går man in på "armband" så finns det armband med olika budskap. Perfekt presenttips till en vän, mamma, syster eller flickvän! Kika in!

Till exempel;
                         
"With you forever"  och "Hope, Faith and Love"


Och några personliga favoriter;
(Jag kan aldrig bestämma mej om det finns att välja mellan guld och silver)

  ***  
 

Min absoluta favorit "Mom"





Klart

Nu får designen se ut så här ett tag, den blev kanske lite väl gullig kan jag själv tycka hehe men jag gillar den! =) Jag ska lära mej "Photoshop" så kan man göra bloggen snyggare längst upp med lite bilder. Men nu är frågan.. vad tycker ni? =)

Välkommen till världen lilla vän !

Inatt kl02.03 fick våra vänner Jenny och Tomas en liten Cornelia!
Grattis, så mycket grattis!
Vi ska dit imorgon eller på onsdag och titta på lilla mästerverket =)
Jag längtar !
Många grattiskramar från oss





Ny design

Som ni ser håller jag på med ny design så det kan se ut lite hur som helst här ett tag framöver så ni får ha tålamod =) Jag kommer nog testa med det mesta

Design

Jag är lite less på min bloggdesign nu. André har gjort den jättefina texten längst upp så den tror jag nog att jag vill ha kvar, men färgerna/texten osv. Rosa kommer den nog fortsätta vara eftersom det anvisar "min blogg" ;) Eller Lila.. för det är min favoritfärg! Men jag har en tanke om grönt också. Vi får se =)
Jag fick inspiration när jag var ute och gick med min granne (med söta hunden) igår så nu har jag tjatat och tjatat på André att han ska hjälpa mej iofs så har han fått höra det i några veckor tidigare också hehe. Jag fick till klockan till höger genom clocklink.com via guidning på internet och lite fixhjälp av André. *Stolt* ;) Kan inte så mycket om datorer, men jag börjar bli ganska haj.

Prkatiska saker till hemmet

En kul sida som André visdae mej; smartasaker.se


Bio

Igår kom Andrés mamma, Milians farmor, med familj in och satt barnvakt så jag och André kunde gå på bio och mysa lite tillsammans. Även fast vi har världens lungnaste kille så behöver vi få komma ut lite för oss själv =) Tidigare på dagen var jag ut på promenad med grannen (matten till den söta hunden som jag har hand om på dagarna) och vi var ute 1 timme och 20 minuter. Det var så skönt! Det är första gången som jag var ut utan barnvagn och det var lite skönt måste jag säga för det blir ju lite bök att komma ut annars =) André passade på att städa och mata Milian under den tiden så jag kunde duscha och lägga mej och vila tillsammans med Milian på en gånge efter promenaden. Vilken underbar dag!

Vi såg "Into The Wild". Djup och gripande film. Baserad på en sann historia, jag älskar sånna filmer, det är tydligen från hans riktiga noteringar man får se i filmen. Det kändes inte att den var 2 timmar och 20 minuter. Man kände riktigt hur slut i kroppen han var efter allt resande och jobb. Man får följa hans resa till Alaska, utan kort och pengar och familjen lämnar han bakom sej, under vägen möter han på människor som förblir hans vänner.
Killen i filmen är så lik han som det handlar om. Man får se kort på honom på slutet i "Till minne av". Jag tycker den är värd att se.


Milian 6 månader och "Mormor" 41år

Idag är blev vår pojke 6 månader! =) Stor liten kille! Och på samma dag som min mamma, Milians mormor, fyller år =) Grattis igen mamma!
Jag kan inte fatta att det går så fort! Lilka fort till så är han ett år.
Shit vad tiden springer iväg.

Nu när han är 6 månader ska man tillsätta lite kött/fisk/kyckling till maten han får, ett huvudmål, så igår var min mamma här så vi gjorde iordning köttfärs med persilja, torsk med dill och köttbuljongsspad, köttfärsen var ingen hit, den åkte utanför den hehe!
Han äter verkligen allt annars och fort ska det gå hehe sked efter sked.
Gröt är det som han inte riktigt är så förtjust i, men vi tillsatte lite blåbär och
då blev det genast mer populärt.
Majs-potatis, palsernacka-potatis, min potatis-mjölk, morot, brocoli (favorit), banan-periska, aprikos, hallon-päron, mango, blåbär, allt i puré och han älskar det.  (Lite glass/vaniljvisp/risifrutti på tungan, har än även fått smaka med mej)
Det är så roligt att prova nya smaker!

Han har kryp-hasat sej fram när han är på sängen den senaste veckan, fort och tvärs över, han har rätt teknik!
På golvet backar han eller roterar runt ett varv men tidigare ikväll så kom min pappa hit och käkade lite varma mackor med oss och då berättade jag att han hasade sej fram lite på golvet igår och jag hann inte filma, och så provade vi igen nu ikväll och han has/kröp emot "sitt mål" nu även på golvet! Flera ggr och jag fick det på film =D Nu blir det träning på golvet för Milian =) Han är så stark.

Gåstolen får han sitta i en stund nästan varje dag och han backar med den också eller så blir det åt sidan =)


Göra pruppljud med munnen på pappas axel eller som han börjat med att göra utan nu också.
Det är så charmigt. Högfärshosta gör han när inte uppvärksamheten är tillräcklig ;)
"Högbergs-hosta" som André säger =)


Ja vi kan ju inte annat än att säga att våran lilla kille kan man verkligen vara stolt över, och alla barnmorsker som vi fått så mycket beröm av att vi har en sån glad, fin och duktig kille och som har legat före sin utveckling.
Mamma och pappa är så stolt Milian.


Min mamma, Milians mormor, fyller som sagt också år  idag så vi har varit i Söråker och firat =) Så vi tog ju lite bilder idag;



   

image367


Milian

Här är några bilder från en måltid med gröt, kletigt och kladdigt blir det, men så roligt! =)

    
     image362

Krock utanför fönstret

Jag har ju min bärbara längst in på bordet närmast fönstret mot bergsgatan, jag gick och pratade i telefonen och skulle sätta mej vid datorn då jag tyckte att en bil stog så konstigt till ute på gatan, jag ställde mej upp och fick se att det var en bil som hade smällt in i "baken" på en annan! Det var en tjej som de fick bära ut från röda bilen och som skrek samtidigt, hua det såg inge roligt ut!

Lite bilder;

  



Läskigt

André skickade mej 2 läskiga länkar idag;

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article2208821.ab

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article385529.ece





Skitväder!

Hur länge ska detta pågå? När hade solen tänkt titta fram? Herre Gud.
Jag tänker på en av mina bästa kompisar och hennes sambo som är i Egypten och har det skönt och som är inne på andra veckan nu! Jag fick ett mejl igår om att allt var bra så det var jätteskönt att höra! Men ingen kamelridning hade det inte blivit, än, hehe men jag sa att blir det av så måste hon för Gudsskull ta kort! =D
Jag fick några bilder av henne innan hon åkte så här är 2st på själva hotellet, det ser riktigt mysigt ut!

 
 


Och här sitter man själv i blaskyran hehe, men det är väl en charm med det också... svenska våren! Den är så här helt enkelt. =)



Ikea

Jag måste ju säga att Ikea är bäst på låga priser.
Vi hade inte varit där sedan Milian låg imagen så ifredags tyckte vi att det var dags att ta en sväng dit och vi köpte många fina bra användbara grejor till Milian

   
  


Barnstolen är ju verkligen inge fin direkt, jag har ju tyckt att de hade kunnat gjort den lite mera "rolig" men den var billig så vi nöjer oss med den tills Milian blivit lite större =) För då vill jag ha en sån här stol;

 

Den billigare varianten utav "Tripp-trapp"-stolarna, faktiskt hälften så billig! Man kan gå in på babyproffsens hemsida och skriva ut den och åka till affären och få den 100kr billigare ända fram till 13april.
Jag tycker den stolen är skitsnygg och användbar eftersom han kan växa i den. Babyinlägget till den var dyrare än stolen på ikea + att det finns ingen bricka till den, så ikeatolen blir perfekt nu =)
Också fick Milian ett nytt spjälsängsskydd, ikeas var så litet på höjden så lillstackarn slår huvudet i spjälerna så det fick bli det dyrare varianten på babyproffsen hehe men nu slår han inte huvudet iallafall!


Nu ska vi ha lite myskväll framför en film, sen imorgon är dte ju måndag igen... en lång vecka med många kvällar som André måste jobba. Nä bäst att njuta det sista av söndagen nu! =) Hejdå!



Min första visning !

Nu är min första "Start-visning" som konsult gjord !
Det känns så skönt och det gick jättebra, lite nervös och spänd var jag ju för jag hade inte riktigt hunnit läsa på allt till idag eftersom själva "Start-paketet" (som var enormt) kom i onsdags och det var en hel del att gå igenom, både saker och papper. Men eftersom jag har varit på ljuspartyn förut så har jag hört vad andra konsulter säger i samband med visningarna så jag körde lite på det + att jag har ju beställt från PartyLite förr så vet jag lite om produkterna ändå =) Och min handledare var med som stöd också så det var tryggt.
Jag fick mycket beröm och till och med applåder så det kändes jättekul! =)

Men nu hädanefter så sköter jag visningarna själv och jag är jättestolt som redan har fått 2 visningar =D + ev. en 3dje men 2st är ialla fall bokade =)

Vi var inte så många idag, 10st med mej, handledaren, André och Milian, vi hade mycket trevligt. Vi fikade efter visningen, jag hade bakat nougatkakor och sommarkaka också bjöd vi på kaffe/dricka och vindruvor till. Också hade vi en liten lottdragning på slutet så 2st fick varsitt doftljus med sej hem =) Det var så mysigt! Nu ser jag framemot de andra visningarna =)

André har fått massera mej jättemycket ikväll för jag är så spänd i nacken och axlarna sen idag haha så det känns att jag har varit lite nervös, men nu är det gjort!
Tack till alla som var här idag och som har beställt vid min första visning!

Här är lite bilder på själva uppdukningen idag;
Klicka upp frö att få dem större!

 Här ser vi vårt nya vardagsrumsbord, med doftproverna och katalogerna m.m

 Första vsningsbordet

 Andra visningsbordet

 Fikat, hehe folie över kakorna! Bra fotograf jag är va haha

 Lite läcker bild på drickorna "BärraBus" och "KalleSprätt"  hehe som vi bjöd på!


Vanligtvis är det inte så många visningsproduketer men min handledare hade tagit med sina och eftersom att det var första gången så var det ju lite extra =)
Till sommaren så blir det "Spa-Visningar" ute för de har även kroppsprodukter och det ser jag framemot!

Men nu mest av allt ser jag mest framemot att krypa ner i sängen med min älskling, jag är svintrött och klockan är över 2 ojoj, men det är ju helj!
Gonatt!






Ensamen fast ändå inte ensamen

André blir borta ikväll ända till kl.23. Det är faktiskt första gången som jag äter middag själv sen vi träffades. Vad ensam jag känner mej!
Fast jag har ju en till kille i hemmet så så ensamen är jag ju egentligen inte =)
Vi har varit på vår andra babysång idag, Milian är så nyfiken på de andra bebisarna hehe.
Det är roligt för en annan också att komma ut och få träffa andra mammor osv. Och självklart glömde jag ju kameran! Men Kim hade med sej sin och knäppte lite kort som hon skulle skicka. Det tackar vi för =)

Jag ska till att baka nu ikväll inför visningen på lördag, vet inte än vad jag ska hitta på för "bakverk". Eller jo jag har funderat ut massa gott men har inte bestämt mej än =) Säger det igen, alla är välkommen på lördag!
Nä bäst att jag sätter igång =)
Hejsvejs!

 Jag dukade som vanligt på min plats och plaserade Milian mittemot så jag kunde snacka med han medans jag åt upp laxpastan. Haha vad dramatisk jag är ibland.



Jävligt synd !

Jag är SÅ lessen på André som tog bort sin blogg utan att varken spara ner den eller skriva ut den. Så det kommer han nog få höra hela livet tyvärr. För han var väl medveten om mina planer för jag har pratat om det länge och även sagt att vi skulle ha gjort det så snart som möjligt.
Jag hade nämligen tänkt skriva ut varje sida på varandras bloggar för en dag kommer vi ju att sluta blogga och det kan ju vara roligt att ha sparat och även vara kul för Milian att läsa sedan i livet eftersom vi skaffade de i samband med att han föddes. Tänk alla kommentarer som har skrivits osv.
Men nu är allt borta.
Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker smälta det så går det inte. Vissa saker går inte att smälta helt enkelt.


Dagen idagen

Det första dagen som André har jobbat kväll på sen, jaa vi träffades tror jag.
Men det har gått bra. Milian har varit snäll och vi hade besök av kompisen Jenny några timmar under dagen, hon tog med sej supergott fikabröd till kaffet! Ååh jag drömmer om dem än! =) Men tyvärr rinner timmarna iväg så fort. Det blir så när man ska hinna prata om allt och hon har ju en förlossning att genomföra om 2 veckor så det är spännande tid nu. Jag minns så väl hur det var =)
Okej, jag säger det, jag blir ju sugen när jag ser bebismagen! Det kan inte hjälpas =)
Förstår nästan svärmor som haft nio stycken i sin mage hehe.

Jag fick mina "visit-kort" idag på posten från vistaprint.se så André fick hämta ut dem. Jättefina blev de! Tänkte att jag skulle kunna dela ut dem på visningarna =)

 Lite dålig bild, de är i en väldigt knallig cerisrosa-färg


Vi hyr filmer från lovefilm.se så vi har fått hem 2 nya idag, så en ska vi väl hinna se innan kvällen är slut! Mysigt med tv i sovrummet =)



Bästa aprilskämt 2008

Gå in på den här roliga sidan som de har samlat alla tidningarnas aprilskämt;
www.aprilskämt.se
Sundsvallstidning är på 9onde plats, wiihooo! Bra påhitt st! =)


Matigare pastasås

Koka upp en påse knorrs pastasås "Quatro Formaggio" och lägg ner en burk tonfisk så allt värms. Serveras till pasta. Jättegott! Jag älskar när det är enkelt!





April, April!

Just det ja, blev du lurad någonting igår då?
Det blev jag!
Vi har tydligen råkat ha telefonen ur jacket ända sen i söndags och fick till det igår.

André ringde hem;

A - Eniro ringde mej på mobilen, de hade tydligen försökt att ringa hem.
M - Eniro?
A - De ska komma och knäppa kort på huset, för nu när man söker på addressen ska huset i sej också komma upp.
M - Va?? Jasså, Guda vad allt går framåt!
A - Titta ut och se om de står där.
M - Nä jag var nyss ut med hunden och det stog inga ute.
A - Titta ut och se om dom har kommit nurå.
M - Okej (Tittar ut genom fönstrerna) Nä inga här.
A - April April!
M - Ååå men just ja!


Jag lurades också! Sa till syrran att vi skulle flytta till Danmark *s*. Andrés jobb har gått med i ett nytt företag (vilken är sant) och de skulle då skicka iväg teknik-killarna på 1 års utbildning i Köpenhamn och det går ju inte att han pendlar hem så nu skulle vi söka boende där osv. Haha hon gick på det =P




Natti natt

Det blev några inlägg på varann här nu, man har mycket att berätta om när man inte skrivit på ett tag.
Jag får besök av en vän imorgon, hon med bebis imagen så det blir jättekul =) Hon ska snart ha! Jag har tänkt flera ggr; "tänk om vattnet skulle gå när hon är här eftersom det är så nära" haha vilket äventyr det skulle bli då! =) Man lär bli sugen igen efter morgondagen att få ha den fina mysiga gravidmagen igen! =)
Nä nu måste jag sova!
Tack och gonatt! =)

PartyLite

Nu är jag konsult! Vilken innebär att jag sköter visningar utav PartyLites produkter! Nytt spännande och roligt! Passar perfekt nu när jag är mammaledig =)
Jag fick hem ett STORT paket idag av min handledare med visningssaker som jag har fått från företaget så jag visste inte hur fort jag skulle hinna titta i alla lådor hehe allt var så fint! Och det är ju mitt så vissa saker är redan uppsatta =) Fast jag måste ju ta med dem på visningar förstås.
Det är så mycket fina saker de har och väldoftande ljus. Det luktar supergott i lägenheten nu kan jag lova hehe.


Jag har min första visning här hemma på lördag kl.18 så den som vill komma är hemskt välkommen! Min handledare kommer vara med första gången, som på lördag, sedan kör jag på själv. Lite nervös är jag ju men det kommer nog gå bra =)
Vill man bara titta i katalogen och beställa på sidan om går det också bra, så man är inte beroende av visningarna om man inte vill det =)
Det är stora förmåner att vara värdinna, att ha ett party hemma, speciellt om man vill ha visning nu i april, större än vanligt så hör av er om ni är sugen på att veta mera!


image331


Lilo

Idag är det andra dagen som Lilo är hos oss! Ni vet hunden jag berättade om och vilken söt hund det är! Jättelättsam, hon är väldigt lugn och självgående =)
Väldigt tyst men hon skäller på postgubben och när hon ser hundar igenom fönstret. Milians leksaker rör hon inte hehe hon har sina egna liksom.
Alla smulor på vårt golv är borta nu *s* så nu kan André skjuta upp dammsugningen om han vill ;)
Hon gillar verkligen att ta en tur och se om det finns något gott att hitta.
Hon är bekväm och vill bara gå ut om hon måste kissa. Skönt. Idag fick jag vända med barnvagnen i korsningen för hon ville inte gå nå längre =) 
Det känns som att det här kommer att gå jättebra! Det har inte blivit så mycket extra ansvar. Vi har "lånat" en hund, det är ju annat att äga dem. Jag gillar det! + att Milian lär sej vara ibland djur, det är viktigt för när det blir hus blir det djur så ju förr han vänjer sej desto bättre. Jag vill inte att han ska bli allergisk.
Vi sa det att det här blir ju som Milians första husdjur =)

Lilos husse och matte var ner söndags eftermiddag och bekantade sej med oss och så Lilo fick bekanta sej med vårt hem  och med oss framförallt och det gick hur bra som helst, hon är lite reserverande utav sej men det la sej fort här. Och det var jättekul att höra att hon var så och att hon känner sej lugn och bekväm här,
då känns det verkligen som att man har ett tryggt hem + att jag tycker om djur och det är ju roligt när de trivs!
En liten bekräftelse blev det ju =)

Milian funderar och tittar jättemycket på henne så fort att han får syn på Lilo. Hehe. Han försöker nå henne med småhänderna när de är nära varandra! Han undrar nog var det är för nalle som är så gosig och kan röra på sej =)

Vilket roligt litet äventyr det här blev! Det kommer tat bli kul att titta tillbaka på =)
"Minns du när det plingade på dörren och jag fick bli dagmatte åt den söta hunden" Hehe.
Verkligen jättekul!


Jag har frågat båda ägarna om vi får knäppa kort och lägga upp, och det gick bra så här kommer lite bilder;

    
   

image330

Årets första jordgubbar!

I Andrés familj så fyllde 3 st år nästan samtidigt här i dagarna så på lördagen var vi ute i Söråker på kalas. Vi åkte upp och hälsade på Nadja&Johan och fick se hur de hade fått det efter lite renovering och sen vidare till min mormor&morfar. Älskar de dagar vi ta en heldag i Söråker.

Hungriga och trötta, så då var det en ju en toppen ideé att svänga förbi ICA-Maxi, det blev 2 fryspizzor och där hade de jordgubbar från spanien för 19,90kr så jag var ju bara tvungen att handla! Nadja var på besök igår så jag skivade upp allt och dom gick åt för de var himla goda, smakade faktiskt jordgubbe! Nu ska det ju göra det men de brukar kunna vara smaklösa =)
Älskar att det börjar dra iväg mot "jordgubbstider" för då är det inte långt kvar innan sommaren är här! =)

image321

Lite bloggande

Nu har det blivit lite bloggande.
Fast jag har varit jättesugen att blogga men blogg.se har legat nere sen i lördags!
Jag ska försöka göra några inlägg nu =)
"Tålamod är fiskarens bäste vän" hehe.


RSS 2.0