Vårt Lill-Hjärta I Tidningen Idag!

image71

Det är de här 2 personerna som gör mitt liv!

Det här är mina små säng-maskar som sover med mej varje natt och för att bli omtyckt av de här super söta goa säng-maskarna måste man vårda dem med mycket kärlek och ömhet (som jag såå gärna gör =). Jag skulle aldrig klara mej utan dessa sötisar, det är ni som får livet att vara så underbart, vart hade ni varit i hela mitt liv innan? Jag känner ju att jag har saknat er... tur att vi fann varann igen som jag vet att vi gjort i många många tidigare liv. Dagarna är så speciellt lyckliga med er och när vi ligger hela familjen samlad på kvällen i våran säng känner man hur tur man har haft med allt och att det här... det är verkligen livet!

Ni är ju så himla jättesöta på bilden så jag vill bara tok-gosa med er nu nu nu nu på en gång! =)

image70

Snyggt!

Det här är också en rolig bild som jag fick av samma vän på mejlen en gång
Under rubriken; Are my jeans to thigt? *Skratt*

image69

Blocket"grejjer"

Jag fick en jätteroligbild utav en vän på mejlen, jag har sett den förut men jag tycker den är lika rolig varje gång jag ser den och då tipsade André mej om en jätterolig sida som man kan gå in och ha lite roligt åt sakerna där;
www.bestofblocket.se


Dagens nöt stog det som rubriken i mejlet hehe
Och för er som inte sett bilden tidigare, kolla vad som står i spegeln! =)

image68

Årets kändis 2007

Jag fick lite gamla tidningar från farmor.. och i en av dem hade Hänt Extra utsett årets kändisar 2007 i nummerordning, resultatet såg ut så här enligt dem;
(med lite kommentarer inlagt från mej)

1. Bonde-Fredrik... ke? varför liksom?
2. Måns Zelmeröw
3. Eva Nazemson... för att hon spydde i tv? Årets Kändis 3a.. liten insats hörru.. tvhallåer.. spy i tv!
4. Peter Jihde
5. Magnus Uggla
... förtjänar 1:a plats!
6. David Hellenius
7. Karl-Petter... dessa bönder..
8. Filip & Fredrik... tycker jag skulle ha legat 2:a.
9. Sara Dawn Finder
10. Kronprinssessan Victoria
11. Idol-Amanda
12. Kristian Luuk
13. Lyxfällan - Charlie & Mathias
14. Camilla Läckberg
15. Linda Hammar
... är det bara jag som har missat eller vem är hon mer än Filip Hammars syster? Jag har inte ens hört talas om henne förut.
16. Kisthi
17. Victoria Silvstedt
... jag har för mej att hon hette Silverstedt..?
18. Zlatan
19. Mikael Persbrandt
20. Systrarna Graaf
... borde ha legat längre fram i listan med tanke på deras hjälpanda med dess insatster.
21. Martin Lindberg
22. Per Moberg
23. Alexander Wäggö Von Zweigbergk
... ? Hallå, bara för att han varit tillsammans men Hilton? Jag tror väl. Har aldrig hört om han förr. Svårt namn, försök skriva det utan att stava fel någonstans.
24. Carolina Gynning... en som har gått från bimbo till mer vettig person.. en liten personlig tv-favorit hos mej. Borde ha legat längre fram i listan.
25. Filippa Reinfeldt

Smaken är som baken.. delad och tur är väl det =)


Hade man fått röstat så hade jag definitivt röstat på Magnus Uggla som etta.
* Snygg comeback i melodifestivalen, allt hans bloggande, ny skiva och hans ansikte har setts överallt i tv. Bästa kommentaren var i Bingolotto  om Kikki Danielsson... Nu har jag försökt hitta vad han sa, men det var i stil med att Rickard Olsson sa så här; Visste du att Kikki Danielsson sitter med hela 8 bingolotter hemma? Också sa Magnus Uggla något i stil tillbaka med tanke på hennes drickande... vi tappade hakan både jag och André sen kunde vi inte sluta skratta och upprepa det.

Magnus i fullt duttande i Bingolotto hehe

image67



Jag fick försästen alla hans skivor i Julklapp av André =) Och Min och Andrés låt är nämligen Astorologen... och jag är ju tvilling-tecken ;) André gjorde en fin film till mej med just den låten också! Jag fick mej en jätte-super-snygg gitarr av han i Julklapp  (med mitt namn stämplat på en fin silverskylt på baksidan av gitarren uppe vid "stallet") så jag ska ta och lära mej spela den låten =) (+ Många fler såklart hehe) Jag fick så mycket fint av André i julklapp! Älskar dej raring =) Och vi 3 tillsammans fick så mycket otroligt fina grejor av våra nära! Miljoner tack alltså =)

Milian vår lilla gosse, min kompis här hemma på dagarna han är så otroligt söt snäll & fin. Vår lilla super-bebis, det är något nytt han lär sej varje dag. Han har legat i +2 i utveckligen enligt barnmorskan, en sån duktig liten son vi fått! Mamma & Pappa älskar dej otroligt overkligt mycket bubben!

Nu byter jag ämne här lite kors och tvärs, jag vill hinna med lite allt möjligt =) Ha det bra gott folk!

Ett "käckt" knäck försök

Angen skrev i kommentarer i inlägget innan att hon brände "hela skiten" en gång när hon gjorde maränger =), så jag kom på att tänka på en sak i julas. Jag skulle göra knäck... och det gick verkligen åt skogen hehe.
Jag och Milian stog i köket medan André var i duschen, och jag följde ett recept ifrån en tidning. Det stog.. "rör om och koka häftigt i 20-25 minuter" och jag la i alla ingridienser och det började koka... och knäcken blev mörkare och mörkare nästan på en gång.. konstigt tänkte jag och fortsatte att röra om men jag tänkte att det måste ju vara rätt eftersom jag följer receptet. Där står jag och rör för fulla muggar och så kommer André ur duschen och säger "-men vad är det som händer gumman?" när jag vänder mej om så är det dimmigt i lägenheten och luktar tydligen bränd knäck haha jag hade varit förkyld så jag hade inget luktsinne! Vi fick ta Milian in till sovrummet och öppna fönster i lägenheten, det var närmare 15 grader kallt så vi kunde inte ha öppet nå länge heller och vi brukar alltid ha doftljus hemma och just då hade vi gjort upp allt. Ja kastrullen såg ju bedrövlig ut, knäcken som var mörkbrun hade förvandlats till svart.. jag hade rört om med en svart oval plast-visp och när jag skulle försöka ta bort den sedan så fastnade sprötena i det stenhårda knäck-kletet hehe synd att vi inte fick nåt kort på detta, kastrullen luktade apa så André gick ut och kastade den nästan med en gång. Just då kändes det inge roligt men nu skrattar jag bara åt det hela =)
Ja alla har ju sagt att knäck, det ska vara nåt svårt att göra.. jag instämmer och säger att det var mitt första och sista försök med att göra knäck. =)


Maränger

Gud vad jag har varit på bakhumör nu efter nyår, då man borde som minst vara sugen på sånt. Vi var och åt middag hos farmor och farfar om lördagen och hon hade tagit fram allt du kan tänka dej, mycket mer än 7 sorters kakor.. så jag måste ju bara baka litegranna tänkte jag. Det är ju roligt att ha hembakat när man får främmande. Det är väl mest därför som jag bakar =)

Jag provade att göra farmors goda maränger idag, jag har inte tordas göra maränger för det ska vara lite knepigt har det sagts men jag tyckte att det var rätt enkelt.


image66

* Till detta hade jag 2 äggvitor och 2 dl strösocker, du vispar äggvitan tills det blir vitt hårt skum sedan rör du ner sockret försiktigt med en sked, och klickar sedan ut smeten på en smord plåt. 100grader i mitten av ugnen. Dessa hade jag i 42 minuter men det var nästan lite förmycket, de vart lite väl hårda, så jag ska ta ut dem ca fem minuter tidigare nästa gång, men huvudsaken de är lite "kladdiga" innuti. Då är de goda! Ingen slår farmors maränger.

De här blev lite för hårda på utsidan men de var fortfarande kladdiga innuti, nångång ska jag lyckas få till dem som farmor gör dem =)



Mina älsklingar ligger redan och sover för fler timmar sedan.
Det har nog varit en jobbig första dag för André så här efter långledigheten. Jag ska ställa fram maräng-burken så han kan ta sej en imorgon innan han går på jobbet =)



Mitt 2007

* Jag förlovade mej med världens bästa kille
* Jag bytte jobb
* Jag blev gravid
* Vi flyttade till en större lägenhet
* Vi köpte oss en större bil
* Fick havandeskapsersättning och blev mamma-ledig
* Vi gjorde förlossningen och vi fick vårt under-barn!
* Vi hittade ett hus som känns rätt för oss och som vi väntar på att få köpa


image64


Ett härligt händelserikt år! =)


Vi har haft en underbar jul och nyår. God fortsättning på er allesammans!




RSS 2.0