1 film, 4 mammor och varsinn cosmopolitan

Vad kan det innebära?

Precis, Sex And The City filmen! =D

I torsdags så lämnade vi barnen och papporna hemma för en riktig "tjej"-kväll och vad passade bättre än den filmen? Ingenting =) Vi möttes upp utanför bion (och jag kan säga att filmen var superbra! Se den för f-n!) därefter gick vi bort till Primero för en... *trummor* cosmopolitan! Jag kan inte säga mer än att den var GOD ;) Vi njöt länge på den med massa Tjej-mamma-snack =) Efter den så gick vi på Oskars och tog en varsinn dryck och fortsatte kvällen. Efter det var det hemfärd (det blev taxi;) Jag var väl hemma ungefär 23.30!
Men Gud vad mysigt det var! Det vill jag göra om någon gång =)
Tack tjejer för en helt underbart, mysig, rolig kväll!


Flickorna efter bion



På Primero



Cosmopolitan !


Landet i Öst

De tog hem Hockey VM.
De tog hem Euorovision Song Contest.
Kommer de ta hem Fotbolls EM också ?

GO Russia!

Äppel päppel

Nu har vi planterat vårt första träd på gården, ett äppelträd! Som vi fick av min pappa när jag fyllde år, verkligen en jättekul & annorlunda present som vi kommer att ha nytta av =)



Såhär fina äpplen kommer det att bli med denna sort:


Midsommar och Guldbröllop

Vi firade början av dagen i Tynderö på "Tynderödagen" med fika, sång och dans kring midsommarstången. Det var den kalaste midsommarstång jag sett i hela mitt liv, snacka om torftlig! Vi hade ganska trevligt ialla fall, mycket folk men typ inga vi kände. Det märks att det är mycket "nyinflyttat" folk numera i byn. Det var dyrt där också, 40 kr per vuxen för att gå in, gratis för barn och då fick man även betala för fikat. De hade inte behövt ta inträde (byggdegården), alla köper ju fika  ändå om de nu hade velat tjäna ihop lite pengar till anordnadet. Vad jag klagar ;)

        

   
 

Sen bar det iväg till min farmor och farfar för att fira deras 50-åriga bröllop! Vi grillade, hade trevligt och åt gott hela dagen!

   
  
  
  Den ljusa systern och den mörka =)
 Såhär tokig blev Marielle när hon hittade en gubbe i glaset!

  Halsbandet och buketten som jag hjälpte farfar att ordna!

 Den här buketten hade vi med oss!

Älskade paret med alla blommor som kommit under dagen!
Ett äppelträd också, men det är inte med på bilden hehe ;)





De var även med i tidiningen, men dagbladet är sämst på att uppdatera sånt så jag ska scanna in det och lägga upp annonsen senare.

Vilket väder!

Det åskar blixtrar och tokregnar i stan!

En bild ut på bergsgatan



Min första bild där det egentligen hällregnade ute men det syndes inte på bilden! Haha


I förrgår

Jag och älsklingen var ju faktiskt ut på en liten "dejt" i förrgår. Jag blev utbjuden! Andrés syster Marielle var snäll och kom in och ställde upp som barnvakt =)
 


Vi början kvällen på "Chat´s" innergård, jag tror den heter "Humlegården"..? Gissa vad vi gjorde där då? Vi firade för en härlig graviditet och bebistid tillsammans (jag tror ni fattar ;) med ett glas rött! Det var välförtjänt och smakade underbart!

   

Ser ni storparasollen bakom mej? Ser ut som att det var medvetet med det var det inte hehe!

Ialla fall så var den där "Snackstallriken" bara en aptitretare eftresom varken jag eller älsklingen ätit middag, eller nästan ingenting alls, en macka och kaffe under hela dagen, så vi blev genast hungrig! Vi skulle inte hinna att beställa mat där heller, meningen var att vi skulle ha ätit och sitta där och njuta en timme till bion skulle börja, så vi fick bråttomt! (Typiskt oss haha) Klockan var 17,30 och bion började 18,15 så det var till att skynda ner på Subway och beställa en varsinn baugett!

 

Vi avnjöt baugetten i stadsparken så det blev ju lite kort på oss =)

 

Vi hann in på Svea för toabesök och jag hann en glutta på utställningen om arkitektförslagen till nya byggnaden i stan (som ska stå bakom kulturmagasinet) och  jag säger såhär.. det kommer bli maffigt! Vilka byggnader! Vilken det än blir så blir det bra. Efersom vi hade bråttomt så hann jag tyvärr inte att få mej en favorit.

Vi tog ut biljetterna för "The Happening" och vi blev nästan själv i biosalen!

 

Sådär, det var vår lilla utekväll tillsammans! Men den slutade inte där, vi gick hem och där bestämde vi ganska snabbt med Marielle att vi skulle gå på hydro och hyra film, så det blev en myskväll hemma med varma mackor till en dålig film! =)

*

En bild från "Chat´s" innergård, visst ser det ut som om att det skulle kunna vara tagen utomlands? =)


Glad midsommar!

Är det inte en snygg midsommarstång som jag ritat, alldeles själv? Haha men ialla fall glad midsommar åt alla! Ha trevligt, ät och må gott!



Uppskattning

Tack alla gulliga för alla garttulationer som jag fick igår !


Wiihoo Grattis till mej!

Inatt för hela 23 år sen, den 18 Juni 1985 kl.02,39 krystade min mamma ut en mirakelbebis *ljug* nämen en jänta som kom att sätta sina spår i hennes och hennes makes liv! Hehe den saken är helt säker! Jag fick även hedern att vara först i syskonskaran också =) Med två (fast egentligen 3 =) bråkiga & busiga småsystrar som slet mej i håret, vi lekte så vi slogs, skrek och grinade på varann hehe men de kom att vara mina bästa vänner som vuxna och en lillebror som är enastående & snäll på alla vis! Jag har många underbara vänner i mitt liv, som jag funnit under årens lopp, som jag håller av över hela mitt hjärta. Sen kom min "stora sanna vän" i livet.. jag kom att hitta kärleken november 2006 och för att bli förlovad 1/1 2007 snart därefter skulle jag bli en superstolt mamma till världens sötaste, underbaraste, snällaste & älskade son i oktober samma år och fick han tillsammans med verkligen världens bästa kille, jag kunde inte få en bättre pappa till mitt barn! Och nu i sommar ska vi flytta till vårt drömhus så vår familj äntligen får samlas med hela stora tjocka släkten i Söråker!

Jag har funnits så här många sekunder: 725 809 297 Fräckt va? Fniss.

2 "festliga" kort från december 2006 som älsklingen tagit på sin "fina" älskling haha
Nykär och strax innan förlovningsdagen (dagen som skulle leda till vår graviditet =)





Sommarskor

Åh dom är alltid lika jobbiga varje år, hittar man ett par snygga så får man räkna med skavsår och gå med plåster halva sommaren innan man gått in dem *ajaj*  dumma dumma skor... tacka vet jag "flippisar" eller "foppisar" där man bara stoppar in foten.

 Favoriterna! Observera mina nysmorda fötter, nymålade tånaglar från nagellacket jag köpte igår och orakade ben! Haha

 "Ta två produkter och få ett par flipp-flopp" från naturdiet haha men helt okej!

 Alltid jättesköna!

 Dessa är inne på 3dje sommaren, men ifjol vart det inte mycket användande (inget alls tror jag) när man var gravid och hade svullna fötter! Lite lite kassler-nät varning över dem i år också!

 Nyinköpta skor till salu, pga av borttappat kvitto och en förstor storlek! Verkligen skitsynd!

 Nyinköpta och det är dessa som har gett mej så mycket skavsår så att jag har blåssor på fötterna! Jag kan inte ens ta på mej dem riktigt för en bild ens.


Sen har jag tre andra sko-par i garderoben som ligger och "skräpar" jag måste putsa upp dem först hehe men jag tro inte ens att de är något att ha någe mer, men dessa blir använda i sommar i alla fall =)


Explosionen i Sibirien

Hemmets journal har tagit upp en sak som jag tidigare varit väldigt faschinerad av (de som känner mej vet att jag älskar allt med mystik).
Det var ett nedslag i Sibirien för 100 år sen (exakt den 30 juni 1908 kl.07.17). Man vet inte riktigt vad som orsakade det, det är det som gör detta så interssant och fortfarande till ett mysterium. Ytan för explosionen uppges vara 2,150 kvm2 och hade en styrka på 40 megaton.
(Atombomberna över Hirosima och Nagasaki är uppmätt till ca 0,0125 megaton och de gjorde så att ett helt världskrig slutade. Skuggor fastnade i backen och kläder smältes fast på folks kroppar, 90-120,000 människor ska ha omkommit i hiroshima och 75,000 i Nagaski. Världens största atombomb, Tsar bomba, hade en styrka uppmätt i ca 50 megaton som ryssarna sprängde 1961. Det är verkligen mäktiga saker att vara rädd för! This is BIG STUFF!)


Jag hittade en bild där de visar hur stor yta av London som skulle jämnas med marken om explosionen hänt där;




Ni ser.. i London bor det 7,4 miljoner.. räknar man med förorterna så är det 14 miljoner människor, se vad den kunde ha ödelagt! Men det märkliga är att ingen bodde där utan ca 80 miljoner träd gick åt, här är en bild från en expedition vid 1920-talet som visar hur träden låg som brasved (det ligger fortfarande fallna träd kring floden Tunguskas stränder som är från smällen);

 


Forskare tror att det är en asteroid eller en komet som slagit ner men de har aldrig funnit något spår/bevis av att det har varit något nedfall från himlen, Mycket tyder på att det är en asteroid, men ändå? mystiskt va?
I hela två veckors tid var det lika ljust på dagen som på natten pga av smällen. Det kom att kallas "De vita nätterna".



Mäktig händelse, undra vad det var egentligen som smällde så högt och orsakade så vitt ljus så att det blev dag dygnet runt i två veckors tid men än idag inte ett enda spår/bevis efter något.




Jag ger er ett youtube-klipp på "Tsar Bomba" - The Biggest Bomb Ever



Är du en lydig kvinna?

Någon som såg på "Outsiders" ikväll som handlade om lydiga fruar? De ansåg att receptet för ett lyckligt äktenskap var lydnad haha. "Lydig kvinna, lyckligt hem" och om hur de passade upp sina män och fick uppgifter för dagen och de förspråkar om detta m.m Herre Gud vad patetiskt. Här hemma är det mer tvärtom i alla fall hehe André är en "pleaser" han gör hellre som jag säger än att att vara den som bestämmer/begär och det gäller allt möjligt i vardagen, ja i vardagen så att säga men sen när det gäller en annan sak är det helt ombytta roller haha ;) Så söt så min lilla älskling så!



En snabb sväng på Birsta i eftermiddags

Vi har haft 2 present kort från Boom i Birsta, och ena skulle gå ut imorgon så vi tog oss dit idag och kikade lite. De har så jäkla mycke snyggt! Men jag valde att vi skulle vara lite "Praktisk". Vi ska ju börja med att göra om i vardagsrummet i huset. Väldigt ljusbeiga tapeter till ett mörkt mahogny/svart golv (vi ska slipa det golv som är där nu och olja) och då har jag velat haft svarta franspaneler i fönstrerna (det är 4 fönster i vardagsrummet så ni kan tänka er hur dyrt det skulle bli!) så när vi kommer och gå där på Boom hittar jag exakt sånna som jag vill ha för bara 119:- per par! Billigt! De billigaste jag sett har minst kostat 159:- per par. De hade olika färger och även med pärlor på så vi köpte ett par vita med pärlor (som var lite dyrare) som vi ska ha i sovrummet som vi också ska måla om, till grönt tror jag.. visst sover man ganska bra i den färgen? Jag har för mej att jag hört det någon gång. Det blev även en tidningskorg, vi är jätteduktiga att samla på oss alla slags möjliga tidningar som ligger överallt =)

 

Sen blev det en sväng på Jysk, det blev en babypool åt Milian,79,90:- Billigt!



Vi var även och fick oss en snabb lektion och papper på Barnenshus om olika bilbarnsstolar för vi måste byta ut våran snart, jättedyrt! Man kommer inte under 3000:- så jag tror vi ska höra oss för om lite bidrag för det blev inte så lämpligt nu i flytten. Vi testade även sittvagnar och fastnade för en jättefin Emmaljunga, det fanns många färger men jag tror att jag mest fastnade för en blå/svart, André fastnade för en beige. Men hur som haver var den också dyr 2,500:- Vi ska sälja den som vi har nu. Vilken tycker ni?

eller  eller?


Det blev en sväng på Rusta, där blev det lite smått och gott ;) Vi tittade även på lite tapeter, då när jag Milian sitter i sin stol och jag kommer runt hörnet så han får syn på mej och säger "mamma"! Så gulligt! André hörde det också där ibland hyllorna hehe lill pojken våran =)



Väl på vägen hem så åkte vi förbi "Haga Grillen" (stans bästa hamburgeställe!) så det blev ett varistt skråvmål som vi tog med oss hem som vi smaskade och njöt av i solen! Inge bra för mej men ack så gott det var!



Ha en bra kväll!


Kissemissungar

Är det någon som vet av några kattungar så hör av er!
(De får gärna vara lite lurviga)

En omtanke

Sänder många tankar och kramar till ett par som behöver det. Vi tänker på er. Tiden läker sår, men det kommer vara  jobbigt nu en tid. En dag kommer det att gå jättebra! Många kramar från oss.

Ord & anteckningar

Efetrsom Milian har sagt sitt första ord, som nu blev mamma ;), som jag och André bevittnade samtidigt (som tur var, annars hade jag väl inte blivit trodd ;) så blev jag intresserad av att höra när jag och mina syskon sa våra första ord.
Vår älskade mamma har nämligen varit duktig och fört en del anteckningar i en varsin "babybok" åt oss.



Jag
sa "pappa" och "klocka" när jag var 7½ månad gammal och "mamma" när jag var 8 månader.

Marielle sa "pappa" och "hej" när hon var 9 månader och "mamma" när hon var 12 månader.

Mimmi sa "mamma" och "pappa" vid 9 månader.

Martin sa "mamma" när han var 8 månader.



Milian var precis 8 månader och 2 dagar gammal när han sa "mamma".

Vi har nämligen en "babybok" åt han också, Nalle Puhs faktiskt =)


Det är jättekul att ha sin egen "Babybok" att titta i när man blir äldre, man uppskattar det väldigt mycket då. Det är jättekul att mamma tog sej tid med 3 små skitungar hemma som det är typ 1½ år imellan och skrev i dessa böcker =) Så jag ska vara lika duktig att föra anteckningar med mina barn.


Vad var ditt eget eller ditt barns första ord?


Mamma!

Idag kom det, kl.6,20, då fick jag mitt första mamma! Milian sa mamma! Det var så gulligt rörande så jag blev tvärpigg. Det är nog första gången vi är uppe såhär tidigt hehe men det är bara bra för vi ska ut på skolavslutning i Söråker och det börjar kl.9. Älsklingen går på semester idag och ända fram till 4 agusti så allt känns sådär extra bra idag! Här är det sol och klarblå himmel, hoppas att det håller i sej! Ha en toppen dag!

Se vad jag kan!

Sen i söndags kan jag dra mej upp med hjälp av spjälerna och stå stor i sängen! Nu kan jag äntligen ta mej upp och titta efter mamma & pappa, det tar ju sån tid ibland innan de kommer så det var lika bra att lära sej detta, för nu har jag koll och jag kan ropa på dom lättare så här!









Jaja morsan det räcker med bilder nu, nu har de ju fått sett ! =)


Milian 8 månader

Det är sant, han blir bara större och större "lillkillen".
Idag var vi på 8 månaderskollen och han vägde 9,120kg och är 72 cm lång. Han har legat nästan jämts efter "kurvan" i journalen sen han föddes, så barnmorskan sa att vi hade ett exemplariskt barn!
Han visade vad han kunde också, åla,krypa, sätta sej och klättra. Hon sa att han var stadig och tidig, väldigt duktig och att han snart skulle resa sej upp.
Sedan har vi varit på avslutning på öppna förskolan idag. Nästa gång det blir något sådant så är det i Söråker till hösten, fast jag ska dit på öppningsdagen i stan hade jag tänkt =)

Idag har det hänt 2 faktiskt lite otäcka saker. Milian tog sej ur sin gåstol. Ska de kunna ta sej ur dem?? Isåfall är de inte ett dugg säker! Han hängde ur den, huvudet nästan i golvet.. han höll upp sej med båda händerna på golvet och ena benet viftade i luften och tack gode GUD så hade det andra benet fastnat mellan båda hålen i sitsen. Jag har då aldrig varit så snabb i hela mitt liv. Vi hade suttit på golvet och lekt med hans saker och jag skulle sätta han i gåstolen för jag skulle plocka på bänken i köket.. jag hinner 2 meter och då hör jag "eeeehhh" "Nämen... (bubben skulle jag säga för jag hann inte när jag vände mej om och såg hur han hängde ur stolen! Han har varit intresserad att nå saker som ligger på golvet i lite över en vecka men trodde aldrig han skulle ta sej ur! Lillgubben försökte hämta sina saker också slutade det så då.

Och nu ikväll när jag sitter och bloggar lite inför detta inlägg med bärbara på bordet brevid han och André håller på med adressändringspapperna så hinner han dra i barnstolsskivan och ställa sej på fötterna på noll tid (ändå är det bälte i den) jag trodde hjärtat skulle stanna! Jag som nyss pratat med min mamma och berättat om gåstolshändelsen och då sa jag efter att, "tänk om han skulle ta sej ipp i barnstolen com är 1&½ meter upp i luften".
Hädanefter blir det golvet för vår lille son! HerreGud, jag som brukar sätta han i barnstolen utanför duschen då när jag duschar på dagarna.. jag tackar Gud för att detta inte hänt då!

Han är så himla stark!

Vi har det på bild eftersom jag hade kameran bredvid datorn (André står bakom och håller i han).



Här kommer lite andra bilder på Milian idag



Milian på öppna förskolan


Möbler

Idag har vi varit i Svartvik och handlat möbler,sommarlagret, som vi ska ha till vårt nya hem, det är mycket som behövs =)  (De har väldigt bra möbler till vääldigt bra priser!)

Det här blev handlat för oss;

Matgruppen "Wilhelmina" + 2 extra stolar, så att 8 st ska få plats.



Utegruppen "Viken" fast i naturvit färg och andra dynor. (Allt ingick i priset, ett billigare pris än de satt ut dem på)!




Fri hemkörning har de och vi fick bestämma själv vilken dag de skulle komma! Nice!


Vi har hållt på och packat ikväll, åska i luften. Vi åkte och handlade rostbiff och potatis-sallad tidigare idag för att vi skulle sitta ute och äta hehe men vi hamnade inne för det började spöregna innan vi hann gå ut (som tur var=)
Nä nu måste jag återgå till packandet, vi har nästan packat ner allt i lillrummet, det är himla roligt att packa denna gång när ett hus väntar oss!

Dagens Middag & Efterätt

Den 7:de juli

Då flyttar vi in i huset! Idag har vi skrivit kontrakt så nu är det gjort och finns ingen återvändo! Jag är sååå GLAD! Äntligen kommer vi ifrån stan! =) Hem till kära Söråker! Hem till alla nära & kära, Milian får äntligen ett hus att växa i.

Lite bilder på huset från ikväll, visst passar vår bil bra in på uppfarten? =)




Andrés lillebrors söta kattunge "Tusse", han fick komma med på bild han med =)


Milian på öppna förskolan

Det här är min bästa kompis Stina. Hon är 1 dag äldre än mej. Jag gillar att tjusas med henne ibland. Idag har jag pussat på henne flera flera gånger.



Jag älskar den här plattan som de har här. Ibland delar jag inte med mej.



Jag försöker hänga med att hälsa på alla.



Okej, ibland kan man vara 2 om den... den där snurrplattan är jättekul!



Ibland drar jag ifrån gänget och klättrar på ruschbanan.



Eftersom jag lärde mej att sätta mej på rumpan för två veckor så gör jag det gärna om och om igen, då ibland stannar jag upp och tittar på kompisarna.



Jag är glad att mamma åker hit med mej så jag får leka med barna.


Mamma & Milian vid Bünsowska tjärnen


Kläder

Gå in på Chicy.se och hitta underbara kläder till bra priser! Jag ska iväg på konferens en helj med PartyLite till hösten, i Örebro, och då har de en galakväll på lördagen då man ska vara extra fin (balklädd) och jag hittade massa snygga klänningar där som jag skulle kunna ha då för en billig peng!

Uppdaterat: Tråkigt! De verkar mest bara ha små storlekar.. jag hinner nog aldrig gå ner till en 34-36:a till agusti direkt! Synd!

Jag hinner inte med mej!

Här kommer en hel del med dagar!

Söndag: Kära morsdag! Jag vann 100kr på de trisslotter jag fick =)
 

Måndag: Jag tog mej i kragen och åkte och hälsade på Jenny & Cornelia, det går så fort med de små liven. Hon vägde 5kg  nuoch det var det ju ett tag sen Milian gjorde nu hehe ska bli kul å se vad han väger på 8 månaders kontrollen.
Jag gjorde lite "Jordgubbs & rabarber marmelad", faktiskt första försöket och det blev jättebra =) Mina "PartyLite tjejer" skulle få varsinn burk på träffen under onsdagen hemma hos mej.



Tisdag: Jag och Milian åkte på Birsta-huset och mötte upp en nygravid vän (jag får inte säga vem det är än ;) och min syster. Vi gick och strosade i butikerna och käkade lunch på charm. Sanna kom med en liten present åt oss på kvällen, för att vi är så snäll och har Lilo, jättegulligt tack! Vi ska "vårda" varann något då det finns tid hehe.



Onsdag: Städning inför kvällens träff med vår PartyLite-grupp. Jag dammsugade, tvättade golven och dammade själv faktiskt hihi. Latmajja som jag annars är. Eller det är André som skämmer bort mej ;) Jag bjöd på smörgåsbord i "plockform" och en härlig hemmagjord jordgubbstårta.
De blev jätteglada för marmeladburkarna och min handledare fick en extra present (en rosa skitsnygg brosch) bara för att hon är så duktig på att vara min handledare! Men nu är det paus med träffar inför sommaren.



Torsdag: Sista babysången! Det var avslutning med picnick & sång i folketspark. Så vi mötte upp 2 mammor på baugetterian och köpte med en sallad var. Barnen fick en liten avslutningspresent!
2 vänner till oss kom och umgicks med oss under kvällen.

 

Fredag: Årets besigtning av bilen.. och den gick rakt igenom, wiihoo! Härligt pärlan ;) Vi firade med att gå ner på stan och äta på Biteline (hehe ovanligt va?) som vanligt varje fredag har det blivit =) Vi gick upp på Andrés jobb och var där en stund och "tränade in Milian" hihi. Vi gick och "heljshandlade" på ica esplanad och satt oss i parken för lite fika o vilning. Min pappa kom och hälsade på så vi gjorde ostbricka med massa gott-i-gott.

 Pappa & Milian på pappas kontor
 Spännande med piano
 Pappa & Milian i studion

 "Vikarien"
 Mi and Mi


Lördag: En mysig hemmadag med familjen, på kvällen fick vi besök av Johanna & Magnus, vi fick oss en blomma! Tack tack! Vi såg "Järnets Änglar" (Urusel film!) och spelade lite spel.



Söndag: Jag & Milian gick ner till hamnen och mötte upp Lilo, Sanna med hennes mamma för det var något hundgrejs i hamnparken, men det var typ inga där (säkerligen pga värmen) Lilo fick lite saker med sej hem iallafall. Kl.15 åkte vi med Andrés vänner och grillade i Oxsta, årets första grillning och det var riktigt mysigt! Så gott med grillat, jag älskar grillat!



Måndag: André och hans vän kom hem på lunchen med sallad sen så var jag, Milian o Lilo mest bara ute tills André slutade eller ja vi var ute hela tiden sen feter André kommit hem också. Vi gjorde iordning en sallad med rostbiff & potatis sallad och en baugett och bjöd Sanna på middag ute på uteplatsen som vi har på gården. Vi käkade jordgubbar i mjölk efter, en riktigt mysig måndag annars så är ju måndagar den tråkigaste dagen på hela veckan!



Tisdag: Idag kom André hem på luchen så vi gick och åt på ett uteställe vid där vi bor. Sen åkte jag till en gammal arbetskamrat som har världens snyggaste uteplats/rum! Där åt vi glass och jordgubbar och drack kaffe & lemonad. Milian kul med upptäcksfärd där på golvet och visade gärna sina färdigheter med att krypa och sätta sej på rumpan, han fick även gunga tak-gungan hehe och det var väl båda roligt och inte roligt =) Det var så roligt att träffas för vi har inte setts på ett tag. Jag och Milian blev där i lite mer än 2 timmar. Nu ikväll har vi hämtat lilla Lilo som ska sova hos oss inatt, det är så mysigt!




Här fick ni en liten update om vad som hänt senaste veckan. Jag har hållt på att skrivit sen ifredags och då tänkte jag uppdatera men det var så segt att få in bilder så det har stått halvfärdigt och sen har dagarna bara rullat på! Det hinns inte med så mycket bloggande man vill mest bara vara ute nu på dagarna sen på kvällen finns det inte så mycket tid. Ska försöka att skärpa mej !
Må gott!

RSS 2.0