Julbord

Vi var på julbord med Nadja och JohanSödra Berget i söndags. Det var bra mat där, lite lite för att vara ett julbord tycker jag. Jag klagar absolut inte för de hade mina "standard" saker.. men de som vill ha flera kött/fisk sorter var det lite av, samt ostar och bröd osv. Men gott var det, vi alla längtade efter efterätten(a).. Gud vad mycket gósaker de hade.. så det säger jag då inget om =) De hade en jättegod chokladpudding med pepparkaks-smak, hade jag inte vart så mätt så hade jag ätit upp hela skålen ja den kommer jag då aldrig glömma, så god var den!
Vi hade trevligt. Milian var också med på julbord och han är lika snäll som vanligt när vi är ute nånstans med han. Han satt och titte på oss och somna omvartannat =) Han var på sin första BirstaCity tur i lördags förässten =) På freda hade vi besök av Nadja och Johan hela kvällen, de fick även vara barnvakt ett tag åt Milian medan jag och André tog oss en promenad till statoil och det gick hur bra som helst =)

Lite bilder från julbordet;



Lite bilder från själva hotellet, ej tagna av mej =)

COPYRIGHT © 2004 HOTELL LAPPLAND


Vilken utsikt därifrån! Vi hade turen med oss att det var en klar kväll, vi såg över hela stan till norra berget, ut över alnön och ända ut till Söråker (lamporna från IP syndes väl). Det var första gången som jag var där. Eller jag vill mej minnas att jag har vart uppför de där backarna, men kanske någon gång då jag var väldigt liten.. ah jag vet inte =)

Kommentarer
Postat av: Marielle

Ja det är verkligen fint däruppe med utsikten :) Men jag har hört att det skulle vara mycke mat å så där? Hmm konstigt :) Jaja ni hade de verkligen mysigt ser jag på bilderna, åå vad jag längtar efter Milian. Mosters gounge!

2007-12-19 @ 16:33:23
URL: http://maariellee.blogg.se
Postat av: Mia

den där killen Johan, vet ja att jag har surrat med som satan på väg hem efter krogen nångång i nattbussen.. haha =)

2007-12-20 @ 12:13:30
URL: http://www.nogg.se/korniiiii
Postat av: Mia

haha ja de stämmer nog! :D tror han jobbade, el sa i varje fall att han jobbade med fönster el va de är.. de där huset som är gjort av bara fönster på vänster sida när man far till sundsvall.. kommer inte ihåg va de heter.. men han pekade på de å sa att han jobbade där iaf.. herregu va man kommer ihåg möe mongosaker! :D

2007-12-20 @ 14:45:53
URL: http://www.nogg.se/korniiiii
Postat av: Nadja & Johan

God jul pa er! :) Hoppas allt ar bra, har ar det varmt o skont :)

2007-12-24 @ 21:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0