Fantastiska Wilbur

Jag och André kom in på att prata om den filmen förut, alltså det är ibland de bästa barnfilmerna jag sett! Så sorglig när Charlotte dör, jag tror alla måste ha grinat då den som sett filmen! (Den gamla filmen från 1973) Jag och André satt nästan och böla i soffan när vi citerade vad de sa i filmen och sången som är. Haha ibland är man bra knäpp =) Jag måste be mamma leta fram den filmen så vi kan köra över den på dvd!



Kommentarer
Postat av: Sara

hehe, åhh den filmen kommer man aldrig att glömma precis som dunder klumpen han glömmer man inte heller :) Jag såg dig och André idag när ni var ute och gick... =) kul att ni fått ordning i vardagsrummet! kram

2008-11-12 @ 19:58:27
URL: http://sarawik.blogg.se/
Postat av: André

En väldigt stark scen är ju när charlote dör. och sen blir det vinter med vacker musik och barnen kläcks och flyger iväg i vinden. "hejdååå" och wilbur förklarar att han kände deras mamma. tur att tre av barnen stannade kvar med han. Väldigt bra film.

2008-11-12 @ 20:08:14
Postat av: Marielle

Jaa jag tycker den är så sorglig. Hua! Blir grinfärdig haha :) Sen när flickan inte har tid och vara med wilbur för hon ska vara med killen från stallet, tycker nästan allting är sorgligt i filmen.

2008-11-12 @ 20:13:06
URL: http://maariellee.blogg.se/
Postat av: Matilda E

Hej, håller med fullständigt. Ni vet inte vart man kan få tag i den filmen? Letar som en galning.

2009-09-09 @ 08:50:29
URL: http://www.menq.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0