Maten och leken

Maten på "Papegoja" var helt okej! Det var faktiskt fräscht och trevligt där. Det var en söt liten kvinna som jobbade som var gullig och trevlig med oss. Men dock var svenskan sisådär men det gjorde ju inget för vi fick ju den mat vi ville ha =) Hon sa att till veckan kunde vi även komma på kvällen (hon menade på att de skulle ha kvällsöppet) och då jag frågade hur länge de skulle ha öppet, (alltså på kvällen) "Ja, en hel vecka" svarade hon så det var nog lite svårt att förstå hehe.

Vi gick hem till Lina, Micke och Vilgot & käkade, efteråt till kaffet bjöd de på en riktigt god Pollykladdkaka av något slag som var hur god som helst! Lina skrev i inlägget om pollypåsen att en "Pollyöveraskning" väntade och det var det minsann! =D Lina är riktigt duktig på att baka!

Våra pojkar lekte på för fullt som vanligt, vi märker allt eftersom att de blir mer medveten om varann och leker liksom MED varann. Gullungar! Jag är så glad att vi hittat fina vänner, till oss och Milian =)


Här har de race fram och tillbaka genom rummet!



Milian klappar ofta på Vilgots huvud, han tycker nog han tjocka hår är gosigt! =)


Kommentarer
Postat av: EL Pappatori Andre von pappis

Vad fina killar vi har =) De har riktigt roligt ihop. ska bli roligt att höra när de börjar prata med varandra och säga varandras namn. =) synd att jag missade Pollytårtan :-)

2008-11-07 @ 18:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0